Onlinové hry


Podle mého názoru je tohle taková doba, kdy každý chce mít doma nějakou techniku. A to hlavně počítač nebo notebook či chytrý telefon. Nevím, co to s dnešní mládeží je, že by každý člověk chtěl mít jenom iPhone anebo nějaký vytuněný herní počítač. Sice ano, chápu, že v dnešní době všechny děti chtějí hrát různé online hry. Že se hry také hrají naživo. Víte, co jsou to onlinové hry? Jsou to takové hry, že třeba lidé anebo hlavně v tomto případě děti nebo dorost hrají jednu a tu samou hru a to hrají v reálném čase. Kolikrát jsem svého devítiletého syna také načapala, jak třeba ještě v jednu ráno hraje na počítači různé onlinové hry. 

Technika a počítače děti baví.

Sice ano, já rozumím, že ho tohle baví, ale zase na druhou stranu chci, aby se do své školy vyspal, ale také jsem se dozvěděla, že na svých onlinových hrách mluví anglicky. Takže tohle je zase prima Ono ho vlastně donutilo se naučit anglicky, jenom aby mohl hrát onlinové hry. A když to třeba hraje dvě nebo tři hodiny v kuse, tak si myslím, že jeho angličtina se opravdu rychle zlepšuje, protože kolikrát tam mluví jak s cizinci, tak také s rodilými mluvčími. A jde vidět opravdu veliký rozdíl, dokonce syn už mluvil anglicky předtím, ale tak trošku kostrbatě. Nyní, když hraje už hodně dlouho různé onlinové hry s cizinci, kde se baví anglicky, tak jeho angličtina se den ode dne opravdu hodně zlepšuje.

Onlinové hry jsou skvělé.

Takže si myslím, že by lidé neměli zatracovat techniku a neměli by zatracovat také hry svým dětem ani takové hry, které se hrají online? Ano, samozřejmě chápu, že je to někdy žrout času, že tyto hry opravdu zabírají spoustu dětem volného času. Ale když to dítě baví a má zálibu v online hrách a v počítačích a v jiné technice, tak proč mu to brát? Vždyť i malé děti mají také interaktivní hračky. Mají třeba nějakého pejska, který štěká vrtí nebo se hýbe ocáskem a ušima. Tak proč by dorostenci a starší děti nemohli mít počítač, aby hráli onlinové hry? Podle mého názoru by to bylo trošku takové divné. Jednomu děti to dovolit a druhému zakázat.