Stěhování z Malé Strany v Praze 1 v nočních hodinách


Bydlíte v Praze 1 na Malé Straně, ale i přes romantické kouzlo této městské části jste se rozhodli Prahu definitivně opustit, protože dáváte přednost soukromí a hlavně pobytu v přírodě? Pořídili jste si celoročně obyvatelný objekt v rekreační lokalitě, například na středním toku Berounky, kde jsou fantastické výhledy do krajiny a nesmírně podmanivá krajina? Pak si naplánujte stěhování z Malé Strany v Praze 1 kvalitni-stehovani.cz tak, aby proběhlo v poklidu a bez stresu.

okolí Berounky

Parkování stěhovacího vozidla – jedním z největších problémů při stěhování z této lokality je parkování. Rozhodně to není idylka, kterou zažijete při stěhování z jedné vesnice do druhé, kde zaparkujete přímo na ulici před domem a nikdo se nad tím nepozastaví, zde v Praze musíte požádat o parkovací výjimku na odboru dopravy, a to měsíc předem. Zaplatíte správní poplatek, ovšem kladnému vyřizování žádosti by pak nemělo nic bránit v cestě. Vyplatí se také využít služeb profesionální stěhovací firmy, která zacouvá s kamionem i do míst, kam si mnoho řidičů vůbec netroufne, a můžete si být jisti, že si stěhováci poradí i s těmi velmi úzkými pražskými uličkami s kluzkými dlažebními kostkami.

Praha - Malá Strana

Stěhování v noci – velice výhodné je přestěhovat se z Prahy v noci. Především je v této době maximální klid v ulicích a zastihnete tu leda tak hlídku městské policie. Noční stěhování je příjemnější i proto, že většina lidí spí, a jsou pak ve městě příjemnější energie – odpadají totiž různé mezilidské konflikty a sváry a stresující situace, které tu vytvářejí tzv. kolektivní vědomí, a v případě stresu je to poměrně nepříjemná záležitost. V noci to pocítíte sami na sobě, zjistíte, že se i při náročném stěhovacím procesu cítíte mnohem lépe a celý proces probíhá ve větším poklidu. A až se k ránu objevíte na vašem vytouženém místě, možná se vám ani nebude chtít spát a budete se těšit z krásného slunečního dne.