Funguje některý instalatér nonstop?


Poruchy vodovodního či odpadního potrubí jsou v našich domácnostech relativně běžné. A není divu, když vezmeme v úvahu jejich stáří u těch starších budov. Tyto trubky totiž nejsou obvykle během času vyměňovány, a samozřejmě jako cokoliv jiného mají omezenou životnost. Když se pak začne blížit její konec, je jasné, že bude stále častěji docházet k poruchám, nejčastěji úniku vod.

V takovém případě jsme často zmatení, neboť často nevíme, co dělat. Řešení zde často není nijak jednoduché, a je nutné, abychom zavolali odborníka. Problémem však je, že se tyto potíže nejčastěji stávají buď během večera, víkendu či svátku, tedy mimo klasickou pracovní dobu. Jistě, je to logické, neboť právě tehdy tato zařízení nejvíce používáme, avšak to neznamená, že je to příjemné. Pak je totiž mnohem obtížnější sehnat někoho, kdo nám jej přijde opravit.

instalatérský klíč

Faktem je, že opravy jsou v takovém případy nutné co nejdříve, neboť vodu potřebujeme. Je tedy logické se ptát, zda funguje nějaký instalatér nonstop, nebo zda budeme muset čekat. Naštěstí většinou není problém nějakého sehnat, neboť i instalatéři o tom vědí, a zařizují se podle toho. I oni jsou však jen lidé, kteří si chtějí po práci odpočinout. Je tedy samozřejmě možné zavolat nějakému soukromníkovi, avšak musíme počítat s tím, že z nás nebude zrovna nadšený, a že si samozřejmě za práci o večeru, víkendu či svátku nechá zaplatit.

instalatér při práci

Proto je mnohdy lepší obrátit se na instalatérskou firmu. Ta totiž zaměstnává několik instalatérů, přičemž vždy má některý z nich službu. Nehrozí tedy, že by se vám pomoc nedostala. Jistě, budou mít s největší pravděpodobností vyšší sazby než soukromník, avšak za svou práci mnohdy i více ručí, což máme často i ve smlouvě.

V každém případě se však vyplatí, abychom si jej našli předem, dříve, než se vyskytne nějaký problém. Hledat totiž potom někoho, kdo nám přijde pomoci, totiž není zrovna příjemné.