Věříte v lásku?


Věříte v lásku na první pohled? Mnoho lidí na ní dokonce věří a věří na ni opravdu upřímně. Abych se přiznala, tak já na tuhle tedy nevěřím. Myslím si, že člověk potřebuje nějakou dobu, než se zamiluje nebo co si o tom myslíte vy? Podle mého názoru je to docela blbost. Já si myslím, že člověk si spíše myslí, že než aby byl zamilovaný, že spíše takový poblázněný. Protože když člověk vidí někoho, kdo je mu velice sympatický, tak potom má takové motýlky v břiše. Určitě vám nemusím ani popisovat, co tohle znamená. Jestli máte takový opravdu příjemný pocit v břiše?

Zamilovanost je krásná.

To znamená takový pocit, že je vám dobře, že vám dotyčná osoba opravdu sedí. Já jsem tedy lásku na první pohled nezažila, ale možná na ní tak trošku věřím. Sice ne úplně, ale myslím si, že něco podobného vlastně existovat může. Něco podobného jsem totiž zažila. Když jsem potkala totiž svého současného partnera, tak jsem měla opravdu velké motýlky v břiše. Věděla jsem, že tenhle partner mi bude sedět. A taky že ano, už jsme spolu šest let. A opravdu všechno nám klape. Jsem opravdu zamilovaná. A doufám, že i můj partner je také stále do mě zamilovaný.

Krásná romantická dovolená.

Říká, že mě miluje, takže už vlastně jenom čekám až mě můj přítel požádá o ruku. Přeci, když se milujeme navzájem a je to veliká láska, tak proč by mě nepožádal o ruku? Ještě budu čekat dlouho. Vůbec nevím, co mám dělat. Kdyby mě třeba partner vůbec nepožádal o ruku, tak bych byla opravdu hodně nešťastná. Dokonce už i moje kamarádky a moje rodina se mě ptá, kdy bude svatba. Protože všichni okolo ví, že se vůbec nehádáme mimo malých různých výměn názorů se jinak opravdu vůbec nehádáme. Je opravdu mnoho párů, kteří se milují a jsou spolu dlouho, ale o svatbě třeba ani nepřemýšlí. No tohle bych tedy nechtěla. Já se totiž na svou svatbu opravdu moc těším. Jako, no řekněte mi, kdo by se netěšil?