Pěkná sbírka


V dnešní době je opravdu hodně sběratelů. Vážně nezáleží, co sbíráte. Záleží spíše na tom, jestli váš vaše sbírání baví. Jestli máte koníčka, že něco sbíráte? Protože radost z vaší sbírky je opravdu velice důležitá. Tohle říkají dokonce i odborníci. Jako například psychiatři i psychologové. Pokud i vy něco sbíráte a jsou to například autíčka, tak se podívejte na webové stránky macmodel.cz. Modely aut Já na toto webu opravdu jednoduše najdete. Tady je opravdu tolik autíček, že nebudete ani vědět, jaké autíčko si zakoupit. Například můj malý syn, kterému je teprve devět let tak už několik let sbírá právě modely aut.

Krásné pastelové autíčko.

Mě tohle moc těší, protože můj syn je hyperaktivní. Také má dva kamarády, kteří také sbírají modely aut. Potom mají ještě kamarádku, která zase sbírá panenky v takové malé panenky a je jedno, jestli je to látková panenka anebo dřevěná. Můj syn zase požaduje, aby jeho autíčka, která má ve sbírce, aby byla hlavně kovová. Takové retro autíčka. Určitě si tohle pamatujete. A když už se bavíme o sbírce různých věcí, tak také něco sbíráte. Můžete sbírat opravdu cokoliv, někdo sbírá známky nebo pohledy a někdo zase sbírá modely aut. Nebo také dokonce plyšové hračky. Dříve jsem sbírala porcelánové slony.

Malé autíčko s hračkou.

Vzpomínáte si, že já se vždycky porcelánový slon dával chobotem k oknu? Už nevím, co to znamenalo, ale myslím si, že to mělo přinést štěstí. Je to můj malý devítiletý syn, má krásnou vitrínu. A právě v této vitríně má několik set autíček. Ano, čtete správně, ale má několik set autíček, že už je ani snad nespočítá. Jak jsem ale ráda, že syn má tohle rád. Protože každý člověk má své záliby a svou vášeň. A když mého syna baví sbírání autíček, tak mi to vůbec nevadí. Moc ráda z nich utírám prach. Protože mě těší, že syn má alespoň nějakou zálibu. Alespoň syn nehraje na počítači nebo na mobilním telefonu, ale stále si hlídá svou sbírku aut.